FŐOLDAL BEMUTATKOZUNK PANASZKEZELÉS ADATKEZELÉS LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR
KAPCSOLAT
Hungarian Real Estate Financing Zrt.

Hungarian Real Estate Financing Zrt.

Tevékenységünk

A Hungarian Real Estate Financing Zrt. (továbbiakban Társaság) a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény (Hpt) keretei között működő pénzügyi vállalkozás. A Társaság a pénzügyi felügyeletet ellátó Magyar Nemzeti Bank 2018. március 7. napján kelt H-EN-I-108/2018. számú határozata alapján végzi alábbi tevékenységeit:

A Társaság többségi tulajdonosa 50%-ot meghaladó részesedéssel Jellinek Dániel a Florange Property Ingatlanhasznosító és Forgalmazó Kft.-n keresztül.

A Hungarian Real Estate Financing Zrt. pénzügyi vállalkozásként döntően követelésvásárlási és kezelési tevékenységet lát el, melynek keretében elsősorban vásárolt problémás követeléscsomagok, egyedi struktúrált hitelek, vagy ingatlanfinanszírozás körébe tartozó követeléseket kezel. E tevékenysége túlmutat a hagyományos értelemben vett behajtáson és követeléskezelésen, célja, hogy az adós lehetőség szerinti bevonásával, üzleti modelljének újragondolásával, mind a finanszírozó, mind az adós számára az adott körülmények között elérhető legoptimálisabb módon záruljon a tranzakció.

A Társaság emellett kis- és középvállalatokat hitelez, amely keretében elsősorban a vállalatok ingatlanvásárlását és forgóeszköz szükségletét finanszírozza.

Tevékenységünket nagymértékben segíti az elmúlt évtizedekben a cégcsoportban felhalmozódott kimagasló, hazai és nemzetközi környezetben szerzett, finanszírozási, befektetési és ingatlanpiaci ismeretet és tapasztalat, valamint a transzparens és etikus üzleti magatartás melletti elkötelezettség is.

A Magyar Nemzeti Bank Társaságot érintő határozatai.